Canva-koulu – verkkokoulutus

Alkuperäinen hinta oli: 99,00 €.Nykyinen hinta on: 79,00 €.

Ota pikastartti Canvan käyttöön jo tänään. Tällä verkkokurssilla opit Canvan perusteet nopeasti, käytännönläheisesti ja monipuolisesti.

Kuvaus

Tämä kurssi vie sinut Canvan ihmeelliseen maailmaan. Pääset nopeasti alkuun Canvan käytössä. Opit suunnittelemaan itse markkinointimateriaaleja.

 

Canva on hyödyllinen ja monikäyttöinen selainpohjainen ohjelma, jolla luot näyttävää ja selkeää digimateriaalia yksinkertaisella ja helpolla tavalla. Koulutuksessa käydään yksityiskohtaisesti läpi ohjelman ominaisuudet ja sen käyttömahdollisuudet eri tiedostotyypeissä (kuva, video yms.) sekä niiden yhteiskäytössä. Voit tehdä omaa työtäsi samalla, kun seuraat rauhallisessa tahdissa eteneviä koulutusvideoita. Tutustu kurssiin tästä tai katso esittelyvideo alta.

 

 

Kouluttajana toimii Mainostoimisto Funlus Oy:n yrittäjä Markus Aho, jolla on reilun kymmenen vuoden kokemus digitaalisen markkinoinnin alalta. Hän on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi (YAMK) ja ammatillinen opettaja (AmO). Markus on toiminut kouluttajana myös ammattikorkeakoulussa sekä useissa alan projekteissa.

Tervetuloa verkkokurssille!

Otsikko

Go to Top