ChatGPT PK-yritysten hyötykäyttöön käytännössä – verkkokurssi

99,00 

Kurssilta saat yli 100 ideaa ChatGPT:n hyödyntämiseen yrityskäytössä. Kurssi on käytännönläheinen ja voit aloittaa sen, milloin haluat.
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Verkkokurssi “ChatGPT PK-yritysten hyötykäyttöön käytännössä” tarjoaa kattavan yleiskatsauksen siitä, miten ChatGPT-toimii, miten se voidaan ottaa käyttöön ja mitä hyötyjä, rajoituksia ja mahdollisuuksia sen käyttö tarjoaa. Verkkokurssilta saat yli 100 käytännön vinkkiä ChatGPT:n hyödyntämiseen yrityskäytössä.

Kurssin sisältö alkaa lyhyellä selityksellä ChatGPT:n toimintaperiaatteista. Kurssi selittää miten ChatGPT on koulutettu suurella määrällä tekstidataa ja miten se pystyy sana sanalta tuottamaan järkeviä vastauksia käyttäjän kysymyksiin ja syötteisiin perustuen.

Käyttöönotto-osiossa kurssi opastaa vaihe vaiheelta, miten ChatGPT otetaan käyttöön.  Tilin rekisteröinti on nopea prosessi.

Kurssin seuraavassa osassa keskitytään käyttöesimerkkeihin. Se esittelee monipuolisia tapoja, joilla ChatGPT:a voidaan hyödyntää PK-yritysten eri osa-alueilla.

Esimerkit muodostuvat seuraavista kokonaisuuksista:

ChatGPT verkkokaupalle

– Miten voit luoda verkkokaupalle tarinan, tuotekuvauksia, selosteita,

– ideoida sisältöjä, blogitekstejä

ChatGPT sisällöntuotannossa

– Miten luot muutamasta sanasta kokonaisen liiketoimintasuunnitelman, perustamistarinan, tuotekatalogin, hinnaston

ChatGPT ideoinnin välineenä

– Miten voit ideoida aiheesta kuin aiheesta ratkaisuita ja vinkkejä edetä

ChatGPT liiketoiminnan kehittämisen välineenä

– Miten voit analysoida tehdä ennusteita myynnin kehityksestä, analysoida asiakaspalautteita hyödyntäen ChatGPT:tä

ChatGPT tekstianalyysin työkaluna

– Miten voit hyödyntää ChatGPT:tä tutkimuksen tekemisessä

ChatGPT omille sivuille ja oman tekoälyn tekeminen

– Miten voit luoda oman tekoälyn (GPT:n) ja lisätä ChatGPT:n omille sivuille.

Esimerkit muodostavat kokonaisuuksia, jossa keskusteluita viedään ChatGPT:n kanssa syvemmälle. Esimerkiksi asiakaspalvelun automatisointi, tuote- ja palvelutiedon tarjoaminen, markkinatutkimus, sisällöntuotanto ja paljon muuta. Kurssi tarjoaa konkreettisia esimerkkejä ja parhaita käytäntöjä, joiden avulla PK-yritykset voivat hyödyntää ChatGPT:a omassa liiketoiminnassaan.

ChatGPT:n rajoitteet on kuitenkin myös tärkeää tiedostaa. Kurssi käsittelee näitä rajoituksia, kuten mahdollisia virheitä, tietojen puutteita ja mahdollisia vinoumia vastauksissa. Se opastaa myös, miten näitä rajoituksia voidaan hallita ja minimoida. Kurssilla korostetaan vastuullista käyttöä ja eettisiä näkökohtia, jotta ChatGPT:a käytetään oikein ja vastuullisesti.

Tämä verkkokurssi soveltuu PK-yrityksille ja niiden työntekijöille, jotka haluavat ymmärtää ChatGPT:n toimintaa ja oppia hyödyntämään sitä liiketoiminnassaan. Kurssi sopii eri toimialoille ja se soveltuu niin palvelualan yrityksille, vähittäiskaupalle, teknologiayrityksille, markkinointi- ja viestintätiimeille kuin asiakaspalveluorganisaatioillekin. Kurssi on suunniteltu tarjoamaan sekä teknistä ymmärrystä että käytännön näkökulmia ChatGPT:n hyödyntämiseen.

Kurssi ei edellytä syvällistä teknistä osaamista, mutta perustuntemus tekoälystä ja ohjelmoinnista voi olla hyödyksi. Se sopii erityisesti henkilöille, jotka ovat vastuussa asiakaspalvelusta, sisällöntuotannosta, markkinoinnista, tuotekehityksestä tai liiketoiminnan kehittämisestä. Kurssi tarjoaa heille mahdollisuuden oppia uusia tapoja parantaa ja automatisoida liiketoimintaprosesseja ChatGPT:n avulla.

Sen sijaan kurssi ei välttämättä sovellu henkilöille, joilla ei ole kiinnostusta tai tarvetta hyödyntää ChatGPT:aa liiketoiminnassaan. Jos yrityksesi ei ole riippuvainen asiakaspalvelusta, sisällöntuotannosta tai vastaavista toiminnoista, tämä kurssi saattaa olla vähemmän relevantti.

Yhteenvetona voisi todeta, että “ChatGPT PK-yritysten hyötykäyttöön käytännössä” -verkkokurssi tarjoaa kattavan yleiskatsauksen ChatGPT:n toimintaan, käyttöönottoon, käyttömahdollisuuksiin ja rajoitteisiin liiketoimintaympäristössä. Se soveltuu PK-yrityksille ja niiden työntekijöille, jotka haluavat hyödyntää ChatGPT:a parantaakseen asiakaspalvelua, sisällöntuotantoa ja muita liiketoimintaprosesseja. Saat yli 100 käytännön vinkkiä ChatGPT:n hyödyntämiseen yrityskäytössä eli alle euron per vinkki. Tervetuloa mukaan kurssille.

Otsikko

Go to Top