Yrittäjänplaneetta verkkopalvelun tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Nimi Funlus Oy
Osoite Matintie 21 A krs 2, 73300 NILSIÄ
Muut yhteystiedot

asiakaspalvelu@funlus.org / 050 585 6005

2. Tietosuojaan liittyvät pyynnöt

Yhteystiedot rekisteröidyn oikeuksissa ja pyynnöissä:
asiakaspalvelu@funlus.org / 050 585 6005

3. Rekisterin nimi

Verkkopalvelun käyttäjärekisteri (yrittäjänplaneetta)

4. Henkilötietojen käsittelyntarkoitus

Varmistaa yrittajanplaneetta.fi verkkopalvelun asianmukainen käyttö.

Tiedon kerääminen verkkopalvelun kehittämiseen asiakaslähtöiseksi.

Verkkokurssille osallistuminen, todistukset, verkkokaupan toiminnot.

5. Rekisterin tietosisältö

Verkkopalvelun käyttäjät, työnhakijat, asiakkaat, työntekijät

Verkkosivun käyttäjätiedot: IP (Internet Protocol)-osoite (anonymisoituna), evästetiedot, päätelaitetyyppi, liikenteenlähde, vierailuaika

Verkkokaupan tilaustiedot, tuotteet, määrät, tilauspäivä, summat, yhteistiedot (nimi, osoite, puh, sähköposti), yrityksen y-tunnus, nimi, laskutustiedot

Koulutuksen suorittamistiedot, nimi, suoritusajankohta, testitulokset.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Internet-sivujen käyttäjän antamat tiedot verkkopalvelussa ja sen selaamisen aikana.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Ei luovuteta EU-alueen ulkopuolelle sellaisiin yrityksiin, jotka eivät täytä vastaavia GDPR:n asettamia vaatimuksia. Tiedot jäävät rekisterinpitäjälle ja henkilötietojen käsittelijöille. Lue täydellinen lista Funlus Oy:n henkilötietojen käsittelystä yleiset palvelunehdot sivulta.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Yrityksen verkkopalvelu sijaitsee Suomessa. Verkkosivujen käyttäjätietoja säilytetään tällä palvelimella anonyymisti.

9. Suojaus

Pääsynhallinta toimitiloihin. Tunnistamisen vaatiminen pääsyoikeutetuilta henkilöiltä, anonymisoi käyttäjätiedot, ne sijaitsevat suojatussa pilviympäristössä. Tiedot eivät ole yhdistettävissä ilman Internet operaattorin tietoja luonnolisiin henkilöihin. Suojattu yhteys verkkopalvelussa (SSL). Kaksoisvarmenne.

10. Riskit

Henkilötietoihin liittyviä riskejä on mm. tietoturvaloukkaukset. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja suojataan mm. asiattomalta pääsyltä tietoihin ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta, siirtämiseltä taikka muulta laittomalta käsittelyltä.

11. Rekisteröidyn oikeudet

  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
  • Oikeus tietojenoikaisemiseen
  • Oikeus tietojen poistamiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
  • Vastustamisoikeus
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen (soveltuvin osin)

Rekisteröidyn oikeuksien pyyntö on tehtävä kirjallisesti rekisterinpitäjälle sähköpostitse, jos itsepalveluportaalissa ei ole mahdollista tehdä.

  • Uutiskirjeen tilaajat hallinoivat tilaustaan suoraan sähköpostista. Jokaisessa viestissä on mukana mahdollisuus peruttaa tilaus ja muuttaa omia tietoja.
  • Omatili kohdassa voit hallita verkkokaupan tilauksiin liittyviä tietoja ja ladata/katsoa sähköisiä materiaaleja. Kurssit edellyttävät rekisteröintiä. Kursseja ja sertifikaatteja voit hallita omat kurssit sivulta.
  • Voit päättää, ettet halua sinua ja tekemiäsi seurattavan tällä sivustolla. Niin toimimalla suojaat yksityisyyttäsi, mutta samalla estät sivuston omistajaa oppimasta toimistasi ja siten estät paremman käyttökokemuksen kehittämisen sinulle sekä muille sivuston käyttäjille.

12. Säilytysaika

Matomo Analytics ei tallenna käyttäjätason tietoja, anonymisoidut käyttäjätiedot poistetaan  kolmen vuoden säilytys ajan jälkeen.
Verkkokaupan tilauksia säilytetään 7 vuotta kirjanpitolain mukaan. Suoritettuja koulutusksia ja sertifikaattien näkyvyyttä voit hallita omat kurssit sivulta. Koulutuksia säilytetään varmentamista varten 7 vuotta.