WordPress: Avada apuna arjessa -verkkokoulutus

99,00 

Tällä kurssilla opit perusteet Wordpress-sivustosi ylläpitämisestä ja sisällöntuotannosta. Kurssin kautta saat työkaluja yrityksesi nettisivujen päivittämiseen ja ylläpitoon Avada-teeman työkalujen avulla. Lisäksi saat vinkkejä, miten vahvistaa sisällön ilmettä erilaisten elementtien avulla.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tällä kurssilla opit perusteet WordPress-sivustosi ylläpitämisestä ja sisällöntuotannosta. Kurssin kautta saat työkaluja yrityksesi nettisivujen päivittämiseen ja ylläpitoon Avada-teeman työkalujen avulla. Lisäksi saat vinkkejä, miten vahvistaa sisällön ilmettä erilaisten elementtien avulla.

 

WordPress on hyödyllinen ja monikäyttöinen selainpohjainen työkalu, jolla luot näyttävän ja selkeän nettisivuston yksinkertaisella ja helpolla tavalla. Koulutuksessa käydään yksityiskohtaisesti läpi ohjelman ominaisuuksia liittyen kuvien ja tekstien käsittelyyn Avada-teeman avulla. Voit työstää testisivustoa tai omaa sivustoasi samalla, kun seuraat koulutusvideoita. Tutustu kurssiin tästä ja katso mainosvideo alta.

 

Kouluttajana toimii Janne Puhto Mainostoimisto Funlus Oy:sta. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri ja datanomi.

 

Suoritustapa Kurssi on täysin itseopiskeltavissa omaan tahtiin. Kurssin suoritusaika on yksi vuosi. Suoritettuasi kaikki oppitunnit saat kurssitodistuksen. Todistuksen myöntää YrittäjänPlaneetta, Funlus Oy

Tervetuloa verkkokurssille!

Otsikko

Go to Top