Uusi mahdollisuus digitaalisen saavutettavuuden edistämiseen

Olemme ylpeitä ilmoittaessamme, että Funluksen nimissä on nyt rekisteröity Saavutettavuusvastaava®-merkki. Tämä merkki edustaa sitoutumistamme digitaalisen saavutettavuuden edistämiseen ja avoimuuteen kaikille käyttäjille. Haluamme myös jakaa ilon kanssasi – Saavutettavuusvastaava®-merkkiä voivat nyt käyttää kaikki, jotka ovat suorittaneet YrittäjänPlaneetta-verkkokurssin Saavutettavuusvastaava – verkkokoulutus ja loppukoe.

Tämä ilmoitus on tärkeä askel kohti entistä saavutettavampaa ja käyttäjäystävällisempää digitaalista ympäristöä. Saavutettavuus on arvo, joka tulisi olla kaikkien yritysten ytimessä, ja Saavutettavuusvastaava®-merkin rekisteröinti Funlukselle symboloi sitoutumistamme tähän tavoitteeseen.

YrittäjänPlaneetta-verkkokurssi Saavutettavuusvastaava – verkkokoulutus ja loppukoe on suunniteltu tarjoamaan osallistujille syvällistä ymmärrystä digitaalisen saavutettavuuden periaatteista ja käytännöistä. Sen suorittaneet ovat osoittaneet sitoutumisensa saavutettavuuden edistämiseen ja ovat ansainneet oikeuden käyttää Saavutettavuusvastaava®-merkkiä osana omaa ammatillista profiiliaan.

Merkki ei ole vain tunnustus, vaan myös vastuu. Se edustaa sitoutumista siihen, että digitaaliset palvelut ovat saavutettavia kaikille käyttäjille, riippumatta heidän taustastaan tai kyvyistään. Saavutettavuus on avainasemassa luotaessa inklusiivisempaa digitaalista maailmaa, jossa jokaisella on mahdollisuus osallistua ja hyötyä verkossa tarjotuista palveluista.

Me Funluksessa ja YrittäjänPlaneetalla uskomme, että yhdessä voimme tehdä merkittävän eron digitaalisen saavutettavuuden saralla. Olemme sitoutuneet tarjoamaan tukea ja resursseja kaikille, jotka haluavat oppia lisää saavutettavuudesta ja osallistua sen edistämiseen omassa toiminnassaan.

Saavutettavuusvastaava®-merkki on enemmän kuin symboli – se on lupaus ja kutsu liittyä mukaan tärkeään työhön, joka tekee digitaalisesta maailmasta paremman paikan kaikille.

Lataa tästä itsellesi Saavutettavuusvastaava®-merkki, jonka voit liittää esimerkiksi sosiaalisen median profiiliisi. Myös tunniste #saavutettavuusvastaava kannattaa lisätä.